CRYPTO ReDi 25MP

 CRYPTO ReDi 25MP

To ReDi 25 MP είναι ένας ψηφιακός MPEG4 δέκτης ο οποίος σας δίνει την δυνατότητα να παρακολουθήσετε επίγεια ψηφιακή τηλεόραση στην αναλογική συσκευή τηλεόρασης που ήδη έχετε. Με την χρήση ενός εξωτερικού μέσου αποθήκευσης σας δίνεται η δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε τιςλειτουργίες PVR και Time Shift. Έτσι δεν θα χάσετε ποτέ ξανά κάποια αγαπημένη σας Ταινία ή Αθλητικά γεγονότα. Με την λειτουργία PVR μπορείτε να κάνετε εγγραφή ενός προγράμματος ενώ παρακολουθείτε κάποιο άλλο από την ίδια ομάδα τεσσάρων καναλιών της ίδιας συχνότητας. To ReDi 25 MP είναι ένας μικρός και κομψός δέκτης , ο οποίος σας εισάγει στον νέο κόσμο της ψηφιακής τηλεόρασης σε λίγα λεπτά.

Συνδεσιμότητα: SCART, USB 2.0

Λειτουργίες: Time Shift, PVR, EPG

Χαρακτηριστικά

  • Time Shift : Με την λειτουργία Time Shift έχετε την δυνατότητα να κάνετε παύση σε ένα ζωντανό πρόγραμμα την στιγμή που το παρακολουθείτε πατώντας το πλήκτρο Pause και να συνεχίσετε την προβολή από το σημείο που σταματήσατε πατώντας το πλήκτρο Play όποια στιγμή αργότερα επιθυμείτε. Έτσι θα έχετε την ελευθερία να σταματήσετε και να ξαναδείτε ένα ζωντανό αθλητικό γεγονός ή ταινία χωρίς να χάνετε καμία σκηνή.
  • Video/MP3/Photo :Ακούστε την αγαπημένη σας μουσική και δείτε αγαπημένες σας φωτογραφίες που έχετε αποθηκεύσει σε ένα USB Stick ή σκληρό δίσκο. Δείτε τις αγαπημένες σας ταινίες και βίντεο σε μορφή MKV,AVI, Divx κλπ.
  • PVR : Εγγράψτε τα αγαπημένα σας τηλεοπτικά προγράμματα σε έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο ενώ τα παρακολουθείτε , η προγραμματίστε την συσκευή να κάνει την εγγραφή όταν λείπετε ώστε να τα παρακολουθήσετε αργότερα. Μπορείτε να κάνετε εγγραφή ενός καναλιού ενώ παρακολουθείτε οποιοδήποτε άλλο κανάλι, από την τετράδα των ψηφιακών καναλιών που ανήκουν στην ίδια συχνότητα εκπομπής.
  • Εξωτερική αποθήκευση : Συνδέστε ένα εξωτερικό USB stick ή σκληρό δίσκο. Υποστηρίζονται εξωτερικοί σκληροί δίσκοι σε Format FAT32 ή NTFS. Για καλύτερα αποτελέσματα χρησιμοποιήστε low power 2.5” σκληρούς δίσκους η 3.5” σκληρούς δίσκους με εξωτερική τροφοδοσία.

 

Περιγραφή προϊόντος

Crypto ReDi 25MP MPEG4

Κατασκευαστής

CRYPTO

Σειρά προϊόντων

ReDi

Μοντέλο

25MP

Τύπος

Ψηφιακός δέκτης πολυμέσων

Προτεινόμενη χρήση

Οικιακή χρήση

Πρότυπο προβολής

SD

Αποκωδικοποιητές

MPEG-2, MPEG-4

Internet

Όχι

Ψηφιακή αναπαραγωγή

TS, MPG, MP4, AVI, MKV

Υποστήριξη Time Shift

Ναι

Λειτουργία Media Player

Ναι

Πρότυπα βίντεο

H.264 HP L3, MPEG-2 MP ML, MPEG-4 AVC, MPEG-1

Ψηφιακά μέσα αποθήκευσης

Flash

Ήχος

Όχι

Υποδοχές εισόδου/εξόδου

1 x Scart | 1 x USB | 2 x RF

Τηλεχειριστήριο

Τηλεχειριστήριο

Χρώμα

Μαύρο

Πηγή τροφοδοσίας

AC 100/240 V (50/60 Hz)

Διαστάσεις (ΠxΒxΥ)

13 cm x 5.4 cm x 2 cm

Βάρος

82 g

 

  • Κωδικός Προϊόντος: 01.99.0006
  • Διαθεσιμότητα: 1 - 3 ημέρες
  • 26,90€