Fotocom
Το Καλάθι Μου

Campark TC27 4G Live Video με Εφαρμογή και Sun Πάνελ (Μπατ. 10400mAh/2K/Ρομποτική 355°-90°)

 Campark TC27 4G Live Video με Εφαρμογή και Sun Πάνελ (Μπατ. 10400mAh/2K/Ρομποτική 355°-90°)
Campark TC27 4G Live Video με Εφαρμογή και Sun Πάνελ (Μπατ. 10400mAh/2K/Ρομποτική 355°-90°)

Campark TC27 4G Live Video με Εφαρμογή και Sun Πάνελ (Μπατ. 10400mAh/2K/Ρομποτική 355°-90°)


Η κάμερα Campark TC27 4G Live Video αποτελεί μια ιδιαίτερα πολυλειτουργική και ανθεκτική λύση για ασφάλεια και παρακολούθηση, ιδανική για απομακρυσμένες τοποθεσίες όπου οι παραδοσιακές υπηρεσίες ηλεκτρικού ρεύματος και διαδικτύου δεν είναι διαθέσιμες. Εξοπλισμένη με βελτιωμένη λειτουργία 4G, αυτή η κάμερα μπορεί να απαθανατίσει και να μεταδώσει βίντεο / εικόνες υψηλής ποιότητας 2K απευθείας στο κινητό σας τηλέφωνο, παρακάμπτοντας τους περιορισμούς των παραδοσιακών δικτύων WiFi. Αυτό επιτρέπει την παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο και τη διαχείριση των ρυθμίσεων της κάμερας, της κατάστασης της ενέργειας και των πλάνων δεδομένων από οπουδήποτε, διασφαλίζοντας ότι είστε πάντα ενήμεροι για τις δραστηριότητες στην περιοχή παρακολούθησης.


Ένα από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά της Campark TC27 είναι η εξαιρετική διαχείριση ενέργειας. Συνδυάζει μια μεγάλη μπαταρία 10400mAh με έναν ηλιακό πάνελ 6W, προσφέροντας βιώσιμη και συνεχή παροχή ενέργειας. Αυτός ο σχεδιασμός επιτρέπει την παρατεταμένη χρήση στο πεδίο, με έως και δέκα μήνες αυτονομία σε κατάσταση αναμονής, καθιστώντας την ιδιαίτερα κατάλληλη για αντικλεπτικούς σκοπούς σε περιοχές χωρίς δίκτυο.


Για ενισχυμένη ποιότητα σήματος, η κάμερα περιλαμβάνει μια προηγμένη εξωτερική κεραία, βελτιώνοντας την ικανότητά της να μεταδίδει σταθερά δεδομένα ακόμη και σε περιοχές με χαμηλή κάλυψη δυκτίου. Αυτή η αξιοπιστία είναι κρίσιμη για τη διατήρηση συνεχούς παρακολούθησης και μειώνει τον κίνδυνο χαμένων κρίσιμων στιγμών λόγω διακοπών σήματος.Επιπλέον, η κάμερα διαθέτει γρήγορο χρόνο ενεργοποίησης 0.5 δευτερολέπτου, έξυπνες λειτουργίες συναγερμού που σας ειδοποιούν για κάθε ανιχνευμένη κίνηση και πιστοποίηση αδιάβροχης προστασίας IP66, εγγυώνται τη λειτουργία σε όλες τις καιρικές συνθήκες. Η δυνατότητα διπλής ομιλίας προσθέτει μια διαδραστική διάσταση, επιτρέποντας την άμεση επικοινωνία μέσω της κάμερας.


Επιπρόσθετα, η εφαρμογή "UCon" διευκολύνει τον απομακρυσμένο έλεγχο και τη ζωντανή προβολή, υποστηρίζοντας τόσο τοπική όσο και cloud αποθήκευση για τα καταγεγραμμένα δεδομένα, προσφέροντας ευελιξία και ασφάλεια στη διαχείριση δεδομένων. Με αυτά τα εκτεταμένα χαρακτηριστικά, η Campark TC27 αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για όσους χρειάζονται αξιόπιστη και αυτόνομη ασφαλιστική παρακολούθηση σε απομακρυσμένες ή δύσκολες περιβαλλοντικές συνθήκες.


Ιδανική για ημέρα και νύxτα, και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως:

κάμερα μελισσοκόμων

κάμερα στάβλων

κάμερα κτημάτων

κάμερα αγροτών

κάμερα κτηνοτρόφων

κάμερα κυνηγίου

κάμερα αποθήκης

κάμερα γκαράζ

κάμερα φυσιολατρών

κάμερα σπιτιού

κάμερα εξοχικού

τροχόσπιτου, ακόμα και κάμερα περιβολιών κ.λ.π.


Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Δωρεάν Εφαρμογή: UCon

Ηλιακή ενέργεια (Ηλιακό Πάνελ 6W) και ενσωματωμένη μπαταρία 10400 mAh

Γωνία Θέασης: Περιστροφή 355° οριζόντια, 90° κάθετα

Εμβέλεια Νυχτερινής Λήψης: 10-15 μέτρα

Έγχρωμη & Ασπρόμαυρη Νυχτερινή Λήψη 

Υποστήριξη αναπαραγωγής στην εφαρμογή "UCon"

Αδιαβροχοποίηση: IP66

Υποστήριξη Android / iOS

Αποθήκευση στο cloud και σε κάρτα micro sd

Κοινή Χρήση Πολλαπλών Χρηστών: Υποστηρίζει την κοινή χρήση πολλών χρηστών.


Περιεχόμενα Συσκευασίας

1* Κάμερα Campark TC27

1* Ηλιακό Πάνελ 

1* Κάρτα SIM

1*Βάση Στήριξης (για ηλιακό πάνελ)

1* Ιμάντας Στήριξης (για κάμερα)

1* Οδηγίες Χρήσης


  • Διαθεσιμότητα: ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ (2-5 ΗΜΕΡΕΣ)
  • Κωδικός Προϊόντος: DV-04340
  • MPN: 04340
265,00€
Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης. Με τη χρήση της αποδέχεστε αυτόματα την χρήση των cookies.