Αποστολές Εντός Λεκανοπεδίου Αττικής

Αστυνομική Ταυτότητα (4 φωτογραφίες 36x36)

Αστυνομική Ταυτότητα (4 φωτογραφίες 36x36)

Τεχνικές προδιαγραφές φωτογραφίας για αστυνομικη ταυτότητα .

Η φωτογραφία θα πρέπει να είναι πρόσφατη.
- Για τη φωτογραφία θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί ο μετωπικός τύπος εικόνας. Η περιστροφή της κεφαλής θα πρέπει να είναι λιγότερο από +/- 5 βαθμούς από το κέντρο σε κάθε κατεύθυνση (επάνω ή κάτω, αριστερά ή δεξιά).
- Οι ώμοι θα πρέπει να είναι ευθυγραμμισμένοι στην εικόνα.
- Η έκφραση θα πρέπει να είναι ουδέτερη (χωρίς χαμόγελο), με τα δύο μάτια κανονικά ανοιχτά και το στόμα κλειστό.
- Ο εικονιζόμενος θα πρέπει να είναι αποκλειστικά μόνος, χωρίς να εμφανίζονται πλάτες καρεκλών, παιχνίδια ή άλλα πρόσωπα.
- Το φόντο θα πρέπει να είναι ομοιόμορφο ή με ομοιογενή χρωματισμό, με απαλές διακυμάνσεις φωτεινότητας προς μια μόνο κατεύθυνση. Απαιτείται φόντο ελαφρού χρώματος, κατά προτίμηση λευκό ή πολύ ανοιχτό γρι (μέχρι 5%).
- Το όριο κεφαλιού - φόντου θα πρέπει να είναι εντελώς ευκρινές σε ολόκληρο το αντικείμενο. Δεν πρέπει να φαίνονται καθόλου σκιές στο φόντο του προσώπου. Δεν θα πρέπει να υπάρχουν σκοτεινές σκιές στα μάτια λόγω των φρυδιών. 
- Ολόκληρη η περιοχή του προσώπου θα πρέπει να είναι σαφώς ορατή και χωρίς σκιές. Στις περιπτώσεις όπου υπάρχουν πέπλα, μαντίλια ή καπέλα θα πρέπει να αφαιρούνται. Σε περιπτώσεις που αυτά δεν μπορούν να αφαιρεθούν για θρησκευτικούς λόγους, θα πρέπει να εξασφαλιστεί ότι τα καλύμματα δεν κρύβουν οποιαδήποτε χαρακτηριστικά του προσώπου και δε δημιουργούν κάποια σκιά. Εάν το άτομο φοράει συνήθως γυαλιά, τότε θα πρέπει να τα φοράει και όταν φωτογραφηθεί. Τα γυαλιά θα πρέπει να είναι καθαρά και διαφανή, ώστε η κόρη και η ίριδα των ματιών να είναι σαφώς ορατές.
- Ο φωτισμός του εικονιζόμενου και του σκηνικού θα πρέπει να διαχέεται ομοιόμορφα σε κάθε πλευρά του προσώπου από πάνω έως κάτω.

Σημαντική παρατήρηση. 

Επειδή οι τεχνικές προδιαγραφές για το συγκεκριμένο πιστοποιητικό είναι αρκετά αυστηρές υπάρχει σημαντική πιθανότητα να μήν περάσουν αν δεν πληρούνται όλες οι παραπάνω προυποθέσεις. Σε κάθε περίπτωση πάντως και εφόσον εμεις αρχικά κρίνουμε ότι ειναι κατάλληλες δεσμευόμαστε και για το αποτέλεσμα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την έκδοση νέας αστυνομικής ταυτότητας δείτε εδώ

  • Κωδικός Προϊόντος: 02.90.0056
  • Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο
  • 8,00€

Διαθέσιμες Επιλογές

Τηλ. Παραγγελίες στα 2271081344 - 45 - 47