Χειριστήρια
Fotocom
Το Καλάθι Μου

Χειριστήρια


Διαθεσιμότητα: 4 - 10 ημέρες
ΜΕΓΑΛΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΜΑΧΗΤο Razer Raion, είναι ένα Fighting Game Pag κατασκευασμένο για την κοινότητα των Fighting Games. Συνδυάζοντας κορυφαία χαρακτηριστικά που ενισχύουν τον έλεγχο και την εκτέλεση των κινήσεών σας, αυτή είναι η εξέλιξη που χρειάζεστε για να φτάσετε στην κορυφή της τροφικής αλυσίδας..
59,90€
Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο
Σχεδιασμένο για να πάει σε next level το Gameplay σας, το Razer Raiju για το PlayStation®4 διαθέτει τέσσερα επιπλέον πλήρως προγραμματιζόμενα κουμπιά, ένα βαρύ και κομψό σχήμα και έναν πίνακα ελέγχου. Απίστευτα ανθεκτικό και εκτενώς δοκιμασμένο από esports Athletes.ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ. Δ..
134,90€
Διαθεσιμότητα: 4 - 10 ημέρες
Σχεδιασμένο για να πάει σε next level το Gameplay σας, το Razer Raiju Ultimate για το PlayStation®4 διαθέτει τέσσερα επιπλέον πλήρως προγραμματιζόμενα κουμπιά, ένα βαρύ και κομψό σχήμα και έναν πίνακα ελέγχου. Απίστευτα ανθεκτικό και εκτενώς δοκιμασμένο από esports Athletes.ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ...
224,00€
Εμφάνιση 1 έως 4 από 4 (1 Σελ.)
Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης. Με τη χρήση της αποδέχεστε αυτόματα την χρήση των cookies.