Αποστολές Εντός Λεκανοπεδίου Αττικής

Google Chromecast Ultra 4K

-11% Google Chromecast Ultra 4K

Τώρα σου δίνεται η δυνατότητα να μεταφέρεις από το κινητό σου με το πάτημα ενός κουμπιού στην τηλεόραση σου το αγαπημένο σου video! Αυτό κι ακόμη περισσότερα προσφέρει το νέο Google ChromeCast Ultra, με δυνατότητες 4K & HDR!

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να το συνδέσεις σε μια ελεύθερη θύρα HDMI στην τηλεόρασή σου! Από εκεί και πέρα θα απολαμβάνεις online ψηφιακό περιεχόμενο από τις φορητές σου συσκευές αλλά και τον υπολογιστή σου με την εγγύηση της Google! Επιπλέον μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα μεγάλο αριθμό εφαρμογών δωρεάν, όπως Netflix, Spotify, Youtube, NBA και πολλές ακόμα.

 

Άκου ασύρματα μουσική από τις αγαπημένες σου εφαρμογές και δες τις ταινίες σου στην μεγάλη οθόνη έχοντας ως τηλεχειριστήριο το Smartphone/Tablet/Laptop σου! Συμβατό με τα παρακάτω λειτουργικά: Android 4.1+, iOS 8.0+, Windows 7+, Mac OS 10.9+.

Το ChromeCast Ultra 4K έχει τις παρακάτω δυνατότητες διασύνδεσης, όπως: Wi-FiHDMI & Ethernet. Η χρήση του είναι απλή, το συνδέεις στην HDMI θύρα της τηλεόρασής σου, το συνδέσεις μετά στο WiFi και τέλος συνδέεις την φορητή σου συσκευή σε αυτό!

 

 

 

  • Κατασκευαστής: Google
  • Κωδικός Προϊόντος: 01.30.0222
  • Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο
WEB OFFER
  • 73,90€
  • 65,90€
Τηλ. Παραγγελίες στα 2271081344 - 45 - 47