Μετεωρολογικοί Σταθμοί
Fotocom
Το Καλάθι Μου

Μετεωρολογικοί Σταθμοί


Διαθεσιμότητα: 1 - 3 ημέρες
Ψηφιακό θερμόμετρο / υγρόμετρο εσωτερικού χώρου, σε λευκό χρώμα.Με μεγάλη οθόνη και ευανάγνωστα ψηφία, για να παρακολουθείτε την θερμοκρασία και τα επίπεδα υγρασίας στον χώρο σας. Μπορεί να τοποθετηθεί οπουδήποτε εσείς θέλετε στον χώρο σας, αφού λειτουργεί με μπαταρίες.Χαρακτηριστικά: - Με πρακτ..
6,99€
Διαθεσιμότητα: 4 - 10 ημέρες
HAMA 176934 WINDOWTHERMOMETER IN/OUT WHITE• Μικρό Θερμόμετρο με βεντούζα...
7,82€
Διαθεσιμότητα: 1 - 3 ημέρες
Ψηφιακό θερμόμετρο και υγρόμετρο εσωτερικού χώρου, σε μαύρο χρώμα με πλαίσιο αλουμινίου.Κομψό και minimal, με ευκρινή LCD οθόνη και ευανάγνωστα ψηφία, για να παρακολουθείτε την θερμοκρασία και τα επίπεδα υγρασίας στον χώρο σας, ενώ παράλληλα προσδίδει και μια πινελιά design στο σαλόνι σας. Μπορεί ..
9,90€
Διαθεσιμότητα: 1 - 3 ημέρες
Ψηφιακό θερμόμετρο / υγρόμετρο εσωτερικού χώρου με ρολόι και έγχρωμη απεικόνιση επιπέδου υγρασίας, σε λευκό χρώμα.Με μεγάλη, ευκρινή οθόνη, για να παρακολουθείτε την θερμοκρασία και τα επίπεδα υγρασίας στον χώρο σας, καθώς και των υψηλότερων/χαμηλότερων μετρήσεων εντός της ημέρας. Επιπλέον διαθ..
9,99€
Διαθεσιμότητα: 1 - 3 ημέρες
Ψηφιακό θερμόμετρο ψυγείου, σε άσπρο χρώμα με ασημί περίγραμμα.Το θερμόμετρο ψυγείου της Nedis διαθέτει μεγάλα και ευδιάκριτα ψηφία για να παρακολουθείτε την θερμοκρασία στο εσωτερικό του ψυγείου σας. Χάρη στον μαγνήτη που διαθέτει στο πίσω μέρος και στον πρακτικό γάντζο, το θερμόμετρο μπορεί να τ..
10,99€
Διαθεσιμότητα: 4 - 10 ημέρες
HAMA 176924 WEATHER STATION EWS INTRO• Μετεωρολογικός σταθμός Hama "EWS Intro".• Εμφάνιση της θερμοκρασίας, της ώρας, της ημερομηνίας και της ημέρας της εβδομάδας.• Μπορούν να προγραμματιστούν 2 χρόνοι αφύπνισης.• Ένδειξη εσωτερικής και εξωτερικής θερμοκρασίας.• Μπορεί να αλλάξει μεταξύ ° C και ° F...
19,13€
Διαθεσιμότητα: 1 - 3 ημέρες
Ξύλινο ψηφιακό θερμόμετρο/υγρόμετρο εσωτερικού χώρου, με ρολόι, ξυπνητήρι και ημερολόγιοΤο LIFE WOODEN CUBE, διαθέτει μεγάλα ευανάγνωστα LED ψηφία σε κόκκινο χρώμα, για να ενημερώνεστε για την ώρα, ημερομηνία, αλλά και για την τρέχουσα θερμοκρασία και τα επίπεδα υγρασίας του χώρου σας.Ιδανικό γι..
19,90€
Διαθεσιμότητα: 1 - 3 ημέρες
Bamboo ψηφιακό θερμόμετρο/υγρόμετρο εσωτερικού χώρου, με ρολόι, ξυπνητήρι και ημερολόγιο.Διαθέτει μεγάλα ευανάγνωστα LED ψηφία σε λευκό χρώμα, για να ενημερώνεστε για την ώρα,την ημερομηνία, αλλά και για την τρέχουσα θερμοκρασία και τα επίπεδα υγρασίας του χώρου σας.Ιδανικό για χρήση και ως ρολ..
24,90€
Διαθεσιμότητα: 1 - 3 ημέρες
Μετεωρολογικός σταθμός με ασύρματο εξωτερικό αισθητήρα, έγχρωμη οθόνη LCD 5.7" και ρολόι/ξυπνητήρι.Μετεωρολογικός σταθμός με μεγάλη, έγχρωμη ψηφιακή LCD οθόνη 5.7", οπίσθιο φωτ