Ασύρματο Panasonic KX-TG2511GR ΓΚΡΙ

-26% Ασύρματο Panasonic  KX-TG2511GR  ΓΚΡΙ

Οικονομική συσκευή με φωτιζόμενη οθόνη και ελληνικό μενού.

Με μοντέρνο σχεδιασμό σε μεταλλικό μαύρο χρώμα, το ασύρματο τηλέφωνο KX-TG2511GR της Panasonic θα συνοδεύσει την επικοινωνία σας σε οποιονδήποτε χώρο του σπιτιού ή του γραφείου σας κι αν βρίσκεστε.

Εξοπλισμένο με φωτιζόμενη οθόνη 3 γραμμών σας παρέχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τις κλήσεις σας, την κατάσταση του τηλεφώνου αλλά και γενικές πληροφορίες όπως ώρα & ημερομηνία. Επιπλέον, με δυνατότητες, όπως τηλεφωνικό κατάλογο 50 επαφών, ανοιχτή συνομιλία, 10 μνήμες επανάκλησης και λίστα αναπάντητων κλήσεων 50 αριθμών δεν θα χάσετε ούτε κλήση.

Δείτε ποιος σας καλεί μέσω της αναγνώρισης κλήσεων (εφόσον ενεργοποιηθεί από τον πάροχό σας).

Δημιουργήστε το δικό σας ασύρματο τηλεφωνικό δίκτυο αφού μπορούν να συνδεθούν έως και 4 ακουστικά στην ίδια βάση. Παράλληλα υποστηρίζει τη λειτουργία Walkie Talkie με δεύτερο ακουστικό για άμεση επικοινωνία.

Επωφεληθείτε με την λειτουργία "Eco Mode" για εξοικονόμηση ενέργειας η οποία ενεργοποιείται με το πάτημα ενός κουμπιού.

Με το Ελληνικό μενού μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις ρυθμίσεις σας με άνεση και να εκμεταλλευτείτε πλήρως της δυνατότητες της συσκευής σας.

Με χρόνο αναμονής που αγγίζει τις 170 ώρες, ρύθμιση έντασης αλλά και την δυνατότητα επιλογής μελωδίας ή τόνου κλήσης, μπορείτε να δώσετε τον προσωπικό σας χαρακτήρα.

  • Κωδικός Προϊόντος: 01.16.0007
  • Διαθεσιμότητα: 1 - 3 ημέρες
  • Μέγιστη Ποσότητα: 2
WEB OFFER
  • 26,90€
  • 19,90€
Τηλ. Παραγγελίες στα 2271081344 - 45 - 47