Εξοπλισμός Για Το Σπίτι
Fotocom
Το Καλάθι Μου

Εξοπλισμός Για Το Σπίτι


Διαθεσιμότητα: 4 - 10 ημέρες
POWERTECH απορροφητική πετσέτα μικροϊνών CLN-0028, 15 x 20cm, μπλεΑπορροφητική πετσέτα κατασκευασμένη από μαλακό υλικό μικροινών της Powertech για γενική χρήση. Τα προϊόντα της Powertech κατασκευάζονται σύμφωνα με τα πλέον υψηλά ποιοτικά standard, με βελτιστοποιημένη απόδοση και εξαιρετική αξιοπιστί..
0,61€
Διαθεσιμότητα: 4 - 10 ημέρες
UZSPACE ανταλλακτικά σφράγισης σιλικόνης UZ-LIDSEAL για καπάκι παγουριούΣετ ανταλλακτικά σιλικόνης για την σφράγιση και στεγανοποίηση του παγουριού. Συμβατό με όλα τα παγούρια UZSPACE...
0,83€
Διαθεσιμότητα: 4 - 10 ημέρες
Βάση συγκράτησης αντικειμένων CLN-0019, λευκήΒάση για την συγκράτηση αντικειμένων όπως σκούπες και είδη μαγειρικής στον τοίχο.Τοποθετείται πολύ εύκολα στον τοίχο, χάρη στο αυτοκόλλητο που διαθέτει και είναι ιδιαίτερα βολική στη χρήση, καθώς εξοπλίζεται με ροδάκια τα οποία διευκολύνουν την δέσμευση/α..
1,03€
Διαθεσιμότητα: 4 - 10 ημέρες
POWERTECH απορροφητική πετσέτα μικροϊνών CLN-0029, 40 x 40cm, μπλεΑπορροφητική πετσέτα κατασκευασμένη από μαλακό υλικό μικροινών της Powertech για γενική χρήση. Τα προϊόντα της Powertech κατασκευάζονται σύμφωνα με τα πλέον υψηλά ποιοτικά standard, με βελτιστοποιημένη απόδοση και εξαιρετική αξιοπιστί..
1,11€
Διαθεσιμότητα: 4 - 10 ημέρες
Βάση συγκράτησης αντικειμένων CLN-0026, λευκή, 2τμχΒάση για την συγκράτηση αντικειμένων όπως σκούπες και είδη μαγειρικής στον τοίχο.Τοποθετείται πολύ εύκολα στον τοίχο, χάρη στο αυτοκόλλητο που διαθέτει και είναι ιδιαίτερα βολική στη χρήση, καθώς εξοπλίζεται με ροδάκια τα οποία διευκολύνουν την δέσμ..
1,19€
Διαθεσιμότητα: 4 - 10 ημέρες
Βάση συγκράτησης αντικειμένων CLN-0027, γκρι, 2τμχΒάση για την συγκράτηση αντικειμένων όπως σκούπες και είδη μαγειρικής στον τοίχο.Τοποθετείται πολύ εύκολα στον τοίχο, χάρη στο αυτοκόλλητο που διαθέτει και είναι ιδιαίτερα βολική στη χρήση, καθώς εξοπλίζεται με ροδάκια τα οποία διευκολύνουν την δέσμε..
1,19€
Διαθεσιμότητα: 4 - 10 ημέρες
YATO πώμα ροής για μπουκάλι YG-07130, πράσινοΠώμα ροής γενικής χρήσης της Yato, κατασκευασμένο από εύκαμπτο πολυπροπυλένιο. Ταιριάζει με τα περισσότερα μπουκάλια που διατίθενται στην αγορά.Τεχνικά ΧαρακτηριστικάΥλικό: PPΧρώμα: Πράσινο..
1,24€
Διαθεσιμότητα: 4 - 10 ημέρες
YATO πώμα ροής για μπουκάλι YG-07131, διαφανέςΠώμα ροής γενικής χρήσης της Yato, κατασκευασμένο από εύκαμπτο πολυπροπυλένιο. Ταιριάζει με τα περισσότερα μπουκάλια που διατίθενται στην αγορά.Τεχνικά ΧαρακτηριστικάΥλικό: PPΧρώμα: Διαφανές..
1,24€
Διαθεσιμότητα: 4 - 10 ημέρες
POWERTECH απορροφητική πετσέτα μικροϊνών CLN-0030, 40 x 60cm, μπλεΑπορροφητική πετσέτα κατασκευασμένη από μαλακό υλικό μικροινών της Powertech για γενική χρήση. Τα προϊόντα της Powertech κατασκευάζονται σύμφωνα με τα πλέον υψηλά ποιοτικά standard, με βελτιστοποιημένη απόδοση και εξαιρετική αξιοπιστί..
1,39€
Διαθεσιμότητα: 4 - 10 ημέρες
VOREL προστατευτικά pads για έπιπλα 74886, EVA, 25mm, 18τμχΠροστατευτικά αυτοκόλλητα pads κατασκευασμένα από EVA υλικό της Vorel διαμέτρου 25mm. Προστατεύουν τις επιφάνειες των επίπλων από τις φθορές προσφέροντας παράλληλα αντιολισθητική ιδιότητα αλλά και μείωση των ενοχλητικών θορύβων.Τεχνικά Χαρακ..
1,46€
Διαθεσιμότητα: 4 - 10 ημέρες
VOREL προστατευτικά pads για έπιπλα 74887, EVA, 38mm, 8τμχΠροστατευτικά αυτοκόλλητα pads κατασκευασμένα από EVA υλικό της Vorel διαμέτρου 25mm. Προστατεύουν τις επιφάνειες των επίπλων από τις φθορές προσφέροντας παράλληλα αντιολισθητική ιδιότητα αλλά και μείωση των ενοχλητικών θορύβων.Τεχνικά Χαρακτ..
1,46€
Διαθεσιμότητα: 4 - 10 ημέρες
VOREL προστατευτικά pads για έπιπλα 74912, σιλικόνης, 13mm, 12τμχΠροστατευτικά αυτοκόλλητα pads σιλικόνης της Vorel διαμέτρου 13mm. Προστατεύουν τις επιφάνειες των επίπλων από τις φθορές προσφέροντας παράλληλα αντιολισθητική ιδιότητα αλλά και μείωση των ενοχλητικών θορύβων.Τεχνικά ΧαρακτηριστικάΥλικ..
1,67€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 534 (45 Σελ.)
Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης. Με τη χρήση της αποδέχεστε αυτόματα την χρήση των cookies.