Αποστολές Εντός Λεκανοπεδίου Αττικής

Εκτύπωση Αφίσας 30x40cm

Εκτύπωση Αφίσας 30x40cm

Εκτυπώστε τις αγαπημένες σας φωτογραφίες σε πόστερ & ανακαλύψτε 1 διασκεδαστικό τρόπο να διακοσμήσετε το σπίτι, το παιδικό δωμάτιο ή τον χώρο εργασίας. Επιλέξτε ανάμεσα από 1 μεγάλη γκάμα φωτογραφικών μεγεθών, με φωτογραφικό χαρτί άριστης ποιότητας & με τιμές από 9,00€.

Τι είναι το πόστερ?

Το πόστερ είναι 1 εκτύπωση φωτογραφίας σε μεγάλο μέγεθος, ιδανική για να διακοσμήσει το σπίτι, το παιδικό δωμάτιο ή τον χώρο εργασίας. Όλες οι φωτογραφικές εκτυπώσεις σε πόστερ γίνονται σε χαρτί ματ. Μετά την ολοκλήρωση της εκτύπωσης, το πόστερ επικολλάται σε Κάππα Φιξ & εν συνεχεία προσαρμόζεται γύρω - γύρω κορνίζα.

Επιλογές εκτύπωσης:

- Επιλέξτε να εκτυπώσετε το πόστερ σας απλό, στην περίπτωση που προορίζεται να τοποθετηθεί σε κάποιο κάδρο ή κορνίζα ίδιου μεγέθους.
- Επιλέξτε να εκτυπώσετε το πόστερ σας με Κάππα Φιξ, στην περίπτωση που επιθυμείτε να επικολλήσουμε την φωτογραφία σας σε Κάππα Φιξ.
- Στη συνέχεια μπορείτε να επιλέξετε για τελείωμα στο Κάππα Φιξ και επιπλέον μεταξύ 3 χρωμάτων κορνίζας - Λευκή - Μαύρη - Ασημί

Μέσοι χρόνοι ολοκλήρωσης παραγγελιών εκτύπωσης σε πόστερ:

- Όλες οι παραγγελίες εκτύπωσης σε πόστερ για μεγέθη από 30x40cm έως & 60x90cm, ολοκληρώνονται εντός 3 εργάσιμων ημερών.
- Όλες οι παραγγελίες εκτύπωσης σε πόστερ για μεγέθη από 70x100cm έως & 120x180cm, ολοκληρώνονται εντός 1 εβδομάδας.
- Όλες οι παραγγελίες εκτύπωσης σε πόστερ για όλα τα μεγέθη & επικόλληση σε Κάππα Φιξ, ολοκληρώνονται εντός 10 ημερών. 

​Οι παραγγελίες εκτύπωσης σε πόστερ για όλα τα μεγέθη με επικόλληση σε Κάππα Φιξ & κορνίζα, ολοκληρώνονται εντός 15 ημερών.

  • Κωδικός Προϊόντος: 02.90.0053
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο-Παράδοση σε 4-10 μέρες
  • 6,90€

Διαθέσιμες Επιλογές

Τηλ. Παραγγελίες στα 2271081344 - 45 - 47