Fotocom
Το Καλάθι Μου

IDOL 1991 ΘΗΚΗ XIAOMI MI 8 SE 5.88

IDOL 1991 ΘΗΚΗ XIAOMI MI 8 SE 5.88
IDOL 1991 ΘΗΚΗ XIAOMI MI 8 SE 5.88
Νέες PRIME MAGNET BOOK STAND θήκες από την IDOL 1991 και την VOLTE-TEL για μέγιστη προστασία, με κομψό σχεδιασμό. Είναι κατασκευασμένες από εξαιρετικής ποιότητας μαλακό PU δέρμα και διαθέτουν μαγνητικό κλείσιμο 2 σημείων.
Εσωτερικά η συσκευή συγκρατείται από TPU θήκη που είναι φτιαγμένη από εύπλαστο και 100% διαυγές υλικό. Διαθέτει ανασηκωμένες άκρες για καλύτερη προστασία της οθόνης, ενώ παράλληλα μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες της συσκευής όπως την κάμερα, τα ηχεία, το μικρόφωνο και την υποδοχή φόρτισης. Μπορείτε να μιλάτε ή να φωτογραφίζετε χωρίς κανένα πρόβλημα ενώ το αγαπημένο σας smartphone βρίσκεται ακόμα προστατευμένο στη θήκη του. Είναι ελαφριές και λεπτές και δεν προσθέτουν επιπλέον όγκο και επίσης αναδιπλώνονται και μετατρέπονται σε σταντ ώστε να μπορείτε με άνεση να παρακολουθείτε τα αγαπημένα σας video και ταινίες σε οθόνη οριζόντιας προβολής. Τέλος η PRIME MAGNET BOOK STAND δεν διαθέτει κούμπωμα έτσι ώστε να μπορείτε να περιστρέφετε κατά 360Ο το μπροστινό κάλυμμα και να προσαρμόζεται στην πίσω πλευρά για μεγαλύτερη λειτουργικότητα.

«Ξεχωρίστε με την επιλογή σας και εντυπωσιάστε με το στυλ σας»
  • Διαθεσιμότητα: ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ (2-5 ΗΜΕΡΕΣ)
  • Κωδικός Προϊόντος: VT-8211485
  • MPN: 8211485
10,80€
Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης. Με τη χρήση της αποδέχεστε αυτόματα την χρήση των cookies.